ОСОБЛИВОСТІ ЗАГАЛЬНОЕКОНОМІЧНИХ ПЕРЕДУМОВ СУЧАСНИХ ВНУТРІШНІХ ДЕРЖАВНИХ ЗАПОЗИЧЕНЬ - Білявська , А.Ю. (Актуальні проблеми розвитку економіки регіону, 2017)
Стаття спрямована на дослідження загальноекономічних передумов внутрішніх державних запозичень та аспектів економічного післякризового розвитку країни. Для країни є важливим критичне дослідження як власного, так і закордонного досвіду в рамках підвищення ефективності посткризового розвитку національної економіки з обов’язковим врахуванням особливостей такого розвитку для України за сучасних умов, що склались у глобальному економічному середовищі.