ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ДОХОДІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ В УМОВАХ БЮДЖЕТНОЇ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ - Щур, Р.І.; Зварич , Т.Я. (Актуальні проблеми розвитку економіки регіону, 2017)
У статті розглянуто теоретичні аспекти визначення суті поняття “бюджетна децентралізація”, розглянуто основні етапи становлення децентралізованої держави. Досліджено структуру та динаміку доходів місцевих бюджетів Івано-Франківської області за період 2010-2016 рр. Проаналізовано рівень виконання дохідної частини місцевих бюджетів, а також особливості їх формування і умовах проведення бюджетної реформи в Україні.