ПРОБЛЕМИ КЛАСИФІКАЦІЇ НЕОБОРОТНИХ АКТИВІВ В ОБЛІКУ - Кафка , С. М. (Актуальні проблеми розвитку економіки регіону, 2016)
Досліджено підходи науковців України до обліку необоротних активів та критичний аналіз проблемних питань, вирішення яких ними розроблено, визначено ті, які й сьогодні вимагають додаткового доопрацювання: класифікація необоротних активів для цілей обліку. Запропоновано уніфікований підхід до класифікації необоротних активів з метою відображення інформації про них у системі бухгалтерського обліку для задоволення інформаційних потреб користувачів фінансових звітів щодо управління необоротними активами підприємства.