НАУКОВА ПРЕДИКАЦІЯ ПОСТУЛАТІВ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ДО ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ НА БУДІВЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ - Климчук , М.М. (Актуальні проблеми розвитку економіки регіону, 2017)
В статті зроблена спроба теоретичної реконструкції мотивації персоналу як структурної компоненти економічного процесу управління енергозбереженням на будівельному підприємстві. Інтерпретація мотивації як багатоаспектного, багатовимірного цілого передбачає синергію розвитку одних економічних граней по відношенню до інших, з урахуванням характеристик суб'єкта та об’єкта мотивації. Симбіоз психологічного та економічного підходів в процесі дослідження мотивації персоналу до енергозбереження надав можливість запропонувати постулати: ситуаційний, мнемічний, просторово-часовий, імажитивний, репрезентаційний.