Збіжність майже скрізь двовимірних середніх Уолша-Нерлунда - Ґоґінава, У.; Надь, К. (Карпатські математичні публікації, 2024)
У цій статті досліджено збіжність майже скрізь двовимірних середніх Уолша-Нерлунда, коли задана функція належить гібридному простору Харді H_ atural. Оскільки середні Нерлунда є узагальненням кількох відомих класичних методів підсумовування, раніше відомі класичні теореми ми виводимо з основної теореми. Крім того, в окремих випадках отримано деякі нові результати.