Аксiоматизовнiсть радикальних класiв модулiв над некомутативними дедекiндовими дуо-областями - Бiляк, Ю.Т.; Комарницький, М.Я. (Карпатські математичні публікації, 2012)
Знайдено деякі достатні умови аксiоматизовностi радикального класу iдемпотентного радикалу в категорії модулів над дедекіндовою лівою дуо-областю. У випадку кільця цілих чисел цей результат має наслідком теорему Горбачука-Комарницького про аксiоматизовнiсть радикальних класів абелевих груп.