Про $n$-еквівалентність лівих обернених до $n$-го степеня оператора інтегрування у просторах аналітичних функцій - Звоздецький, Т.І. (Карпатські математичні публікації, 2012)
У даній роботі досліджуються умови $n$-еквівалентності $n$-го степеня оператора диференціювання та довільного оператора, який є лівим оберненим до $n$-го степеня оператора інтегрування, в просторах функцій, аналітичних у не $\frac{2π}{n}$-інваріантних областях.