Мероморфні функції скінченного $λ$-типу у півсмузі - Сокульська, Н.Б. (Карпатські математичні публікації, 2012)
Введено характеристику Неванлінни мероморфних у півсмузі функцій таких, що $f(σ)= f(σ+2π i)$, та досліджено її основні властивості. Отримано критерій скінченності $λ$-типу голоморфної в замиканні півсмуги функції $f$ в термінах коефіцієнтів Фур'є логарифма її модуля.