Алгебри блочно-дiагональних аналiтичних функцiй на банахових просторах - Тарас, О.Г. (Карпатські математичні публікації, 2012)
В роботі розглянуто алгебри блочно-діагональних аналітичних функцій на просторах $\ell_1$ та $\ell_2$ та досліджено спектри цих алгебр.