Простір відкритих факторвідображень збіжної послідовності - Копорх, К.М. (Карпатські математичні публікації, 2012)
Наведено деякі властивості топології простору фактороб'єктів збіжної послідовності. Зокрема, показано, що цей простір розкладається в об'єднання двох множин, одна з яких всюди щільна, а інша $-$ гомеоморфна простору ірраціональних чисел.