Деякi областi збiжностi гiллястих ланцюгових дробiв спецiального вигляду - Баран, О.Є. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Для гiллястих ланцюгових дробiв спецiального вигляду встановлено деякi круговi та параболiчнi областi збiжностi.