Умовнi операцiї над нечiткими числами - Никифорчин, Х.О. (Карпатські математичні публікації, 2013)
Запропоновано оцiнку спiльного розподiлу можливостi для двох нечiтких чисел, яка спирається на нечiткi вiдношення з третьою нечiткою величиною. Як наслiдок, отримано операцiї умовного додавання i умовного множення взаємодiючих нечiтких чисел, для яких вiдомi спiльнi розподiли можливостi з нечiткою величиною.