Застосування ітераційних алгоритмів та гіллястих дробів В.Я. Скоробагатька для апроксимації коренів поліномів у банахових алгебрах - Копач, М.І.; Обшта, А.Ф.; Шувар, Б.А. (Карпатські математичні публікації, 2010)
Досліджено ітераційні алгоритми для наближеної факторизації окремих класів поліномів з коефіцієнтами з банахової алгебри, які водночас є алгоритмами побудови аналогів гіллястих дробів В.Я. Скоробагатька у банахових алгебрах.