ПЕЧАТКИ З ОКОЛИЦЬ ГАЛИЧА - ГРУШЕВСЬКИЙ, Михайло (Галич. Збірник наукових праць, 2022)
У поданій невеликій статті історик докладно аналізує три олов’яні печатки, знайдені на території давнього Галича. Головна увага приділена епіграфіці знахідок, а також аналізу значення надписів.