Манявський Скит – цитадель християнського віровчення і подвижництва - Литвин, Микола; Цепенда , Ігор (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2020)
Рецензія на монографію “Великий Скит у Карпатах. У трьох томах”; за редакцією професора М. В. Кугутяка. Том 1. Івано-Франківськ: Манускрипт-Львів, 2013. 728 с. Том 2. Івано-Франківськ: Манускрипт-Львів, 2015. 514 с. Том 3. Івано-Франківськ, 2017. 576 с.