На службі української культури і мистецтва - ГРИЦАН, АНАТОЛІЙ (Журнал Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2019)
Стаття висвітлює головні здобутки Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в освітній, науковій і творчо-виконавській діяльності за роки функціонування.